Upoznajte nas

Mi smo Adriatic Yach, tvrtka koja rješava sve poteškoće koje plovilo može prouzrokavati. Kako bi to postigli imamo vrhunske stručnjake u timu i surađujemo samo s pouzdanim i kvalitetnim partnerima.

Naša vizija je zajedničkim radom, suradnjom i inovativnošću stvoriti kompaniju koja omogućava svakom vlasniku postići najviše iz svog plovila.

Zašto izabrati Adriatic Yacht?

Ako želite da Vaše ideje  i želje budu saslušane obratite se nama. Uvijek se trudimo posao obaviti što bolje i u dogovorenom roku. Posao shvaćamo ozbiljno i predani smo njemu.

Nakon 10 godina rada prikupili smo puno iskustva i znanja. Naši zaposlenici su stručnjaci specijalizirani za dane poslove. Možete biti sigurni da ste u dobrim rukama.

Smatramo da nikada ne prestajemo učiti i svakodnevno smo u potrazi za novim metodama i tehnologijama kako bi posao obavljali na što bolji i kvalitetniji način. Uvijek težimo savršenstvu.

Predani smo tome da se osjećate sigurno dok poslujete s nama. Zbog naše predanosti možete biti sigurni da će posao biti obavljen profesionalno i kako je dogovoreno. Cijene su jasno iskomunicirane tako da nema neugodnih iznenađenja.

Također sigurnost osim u poslovanju nudimo i na suhom vezu gdje imamo vrhunski treninarne pse, zaštitara i prostor ograđen ogradom koji osigurava da se vašem plovilu neće ništa dogoditi. Ako želite mirno spavati, kontaktirajte nas!